adzia - komentarze |
Cześć!!! Niedawno wróciłam od mojej kumpalki Darii. Było wystrzałowo!!! Ogladałyśmy se szabloniki na blogaska. Moja kumpela wybrała se jeden z nich, ale potem go wykasowała bo jej się znudził ( hehehe ). Ja chciałam też se zmienić szablinik na blogasku, ale nie mogłam się zdecydować i zrezygnowała. Pozostałam przy swoim. Zminiłam tylko zegar i ustawiłam nowy kalendarzyk ( spójrzcie ). Dzisiaj w szkółce było extra, bo miała być z matmy kartkówa a babka się ulitowała i nam powiedziała, że zrobi nam dopiero w poniedziałek i dostałam z chemi 5 ![]() Lece. PaPa!! |
|
Tak napisali inni: |
16.01.2005 :: 15:36 :: dsw237.neoplus.adsl.tpnet.pl Hasacz Kara:-) Cześć!!!Jesteśmy Hasacze. Lubimy hasać.Pohasaj z nami. ...... Fajnie sie hasa? To pohasaj z nami dalej!!! My idziemy hasać dalej, ale Ty nie przestawaj!!!! fajny blog =) Pozdro Pa Pa Pa |
16.01.2005 :: 15:35 :: dsw237.neoplus.adsl.tpnet.pl adzia Fajny blog Hasaczu=-)Cześć!!!Jesteśmy Hasacze. Lubimy hasać.Pohasaj z nami. ... ... Fajnie sie hasa? To pohasaj z nami dalej!!! My idziemy hasać dalej, ale Ty nie przestawaj!!!! |
Talk.pl :: Wróć |